Instructori

Avem o echipa de oameni calificati, cu experienta de ani de zile in domeniu, care te vor ajuta sa obtii permisul de conducere in cel mai scurt timp si cu minim de efort si sa iti depasesti emotiile la examen.

Mirel - Claudiu Calciu--Manager, Instructor auto - peste 15 ani de experienta

Mirel - Claudiu CalciuManager, Instructor auto - peste 15 ani de experienta

Datorita stilului profesionist si unic de abordare a meseriei, "liderului" echipei i-au trecut prin mana sute de elevi. Mirel Calciu, managerul scolii de soferi este totodata si cel mai activ instructor auto din cadrul acesteia (si nu numai). El este cel care se asigura de buna desfasurare a activitatii scolii Cama dar si instruirea eficienta a viitorilor conducatori auto.

Cursuri sustinute

Conducere auto si moto, Categoriile A, B, C, CE, D

Mail
office@scoalacama.ro
Telefon
0742241944
Marin Calciu--Instructor auto - peste 15 ani de experienta

Marin CalciuInstructor auto - peste 15 ani de experienta

Un instructor cu experienta, foarte eficient si exigent in acelasi timp, Marin este omul care a pus bazele acestei scoli in anul 1991. O persoana foarte organizata, un caracter puternic, este in general scurt si la obiect, iti va spune repede si clar ce trebuie sa stii, pentru ca sa inveti rapid si usor sa conduci cat mai bine.

Cursuri sustinute

Conducere Auto, Categoriile B, C, CE

Mail
office@scoalacama.ro
Telefon
0745689046
Sorina Turlea--Coordonator Centru de Atestare Profesionala

Sorina TurleaCoordonator Centru de Atestare Profesionala

Prin experienta si profesionalismul sau coordoneaza cu succes singurul Centru de formare si perfectionare profesionala pentru soferi in sistem privat si vegheaza cu atentie desfasurarea tuturor activitatilor de pregatire pentru viitorii conducatori profesionisti, manageri de transport sau instructori, ce se perfectioneaza sau se instruiesc in cadrul acestui centru.

Cursuri sustinute

Conducere auto, Categoria B

Mail
office@scoalacama.ro
Telefon
0723577972
Diana-Elena Giura--Profesor Legislatie Rutiera

Diana-Elena GiuraProfesor Legislatie Rutiera

Cu o experienta de peste 15, Diana Elena Giura este cea care se asigura de pregatirea teoretica a viitorilor conducatori auto si de insusirea cu succes a notiunilor de legislatie rutiera necesare promovarii cu succes a testelor teoretice.

Cursuri sustinute

Profesor de Legislatie Rutiera

Mail
office@scoalacama.ro
Telefon
0786335605
Abonează-te la acest feed RSS